• Sourcing Solutions
  • Services & Membership
  • Help & Community

Quick Details

  • Material Type: Film
  • Material: PVA
  • Application: X-BOX,Hunting Gun, Iphone Cases,Surface Treament for car interiors.
  • Type: Water Transfer
  • Place of Origin: Sichuan, China (Mainland)
  • Brand Name: LIQUID IMAGE
  • Model Number: LRC004B
  • Width: 50cm
  • Usage: Surface treatment
  • Feature: Water soluble

Packaging & Delivery

Packaging Details: In carton package
Delivery Detail: 2-4 days after payment

Specifications

The film is environmental and economical, more and more people are using our film to decorate their automobile and hunting gun.

1. MOQ: 10 Square Meters

2. Water Transfer Printing

   

Water Transfer Print Film Item NO . LRC004B

Product Specifications:

  

1. Width :50CM 

2. Material : PVA 3. MOQ: 10 SQ.MS

4. Shipping: UPS/FedEx/DHL/EMS

5. Usage:  Surface Treament for car interiors,X-BOX,Hunting Gun, Iphone Cases

 

Sample display:

 

 

 

 

1. What is Water Transfer Print?

     Answer: Water Transfer Print (also known as water immersion printing, hydrographic printing, hydro dipping, hydro imaging and fluid imaging) is a 3D decorating process.

    The Water Transfer Printing process is extensively used to decorate items that range from entire all-terrain vehicles and car dashboards to small items like bike helmets or other automotive trim. Films can be applied to all types of substrates including plastic, fiberglass, wood, ceramics, and metal. For the most part, if the item can be dipped in water, the hydro-graphic process can be used.

 

2. What  Water Transfer Print Film Patterns we have?

    Answer: We have thousands of patterns, including Carbon Fiber, Skull, Camouflage ,Wooden, Marble& Stone, , Animal Skin, Cartoon, Flower, Metal Brush etc., Many films are only available from us. We can also print your design if you want.

3. What Water Transfer Print Film items can this technology apply to?

    Answer: This process can be used on almost all the 3D parts surface treatment, like car Interiors, c-box, guns, Automatics, furniture, shoes, fishing tools etc.

4. What width  of Water Transfer Print film we have?

   Answer: We have  water transfer print film in 50cm, 80cm, 90cm, 100cm width. You can recognize the exact width from the last letter of the pattern number: B-50CM ; C- 80CM ; D- 90/100CM; A-100CM. For example: LCF021A(The “A” means this film is 100cm width).

  PS: Once the water transfer print film printed,thewater tranfer print film width could not change.

5. How can you place an order?

    Answer: Please kindly send us an inquiry, or contact us on trademanager.

 

 Here are details :

1)  Please contact us , we will send you ourwater transfer print film catalog by email.

2)  When you get the catalog please select the patterns you want, list us the pattern number and quantity for each.

3)  We will quote you the total soon after your list, payment by T/T bank transfer, paypal, western union is ok.

4)  We will ship your order by FedEx, EMS,UPS, TNT  DHLexpress in 1-5 days after the payment. you may get your order in 7-15 days after payment.

Quick purchase channel for small orders: http://www.aliexpress.com/store/708263

6. What kind of water transfer print film packing we use?

    Answer: We will roll water transfer print film  by paper tube( more than 10 sq.ms), pack the roll with plastic inside and carton outside.

                         

7. Do we offer freight discount?

   Answer: We will quote you freight at the discount price we get from express company, and there are big UPS/TNT/FedEx f DHLreight discount for more than 20 KGS( About400 sq.ms film) order.

8. Do we offer process support?

    Answer: It’s our honor if we can help you to start WTP business, we are glad to offer you process support.If you have any questions, just let us know.

9. Do we offer water tansfer print film activator?

    Answer: Water transfer print film activator is the key to WTP process, please contact us , you will get more than you need.

10.Can we print water transfer print film at your design?

    Answer: We provice customise printing service. If you have any design, just send us pic in format: .AI or .CDR ., and let us know the film width you want, We will email you the detail of this service.

11. What if the shipping cargo were damaged or in shortage?

    Answer: We will well pack the water tansfer print films in carton box and wrapped with tapes, and we choose the best express company ( UPS/FedEx/EMS DHL) to avoid shipping dammage.

   If you got damaged packing, please kindly let us know at the earlist. Before you open the box please take photo of the package, weight the total weight,and send us pics. We will composite you soon after the damage or shortage comfirmed

You may never change supplier after testing our films. 

 

We have all Machines and Products Used in Water transfer printing:

Transaction History of the Supplier

Below is the information about the supplier's transactions conducted via Alibaba.com. If you require further details regarding the transaction data, please contact the supplier directly.

Transaction Overview

Transactions

Transaction Details

This supplier has completedtransactions with buyers from .

Shipping Destination
Transaction Value
Transaction Date
Email to this supplier
Trade Assurance
China (Mainland) | Trading Company
Transaction Level:
Supplier Assessments:
2 Transactions 100+
The supplier’s transactions conduted via Alibaba.com in the past 6 months.
The supplier supports Trade Assurance – A free service that protects your orders from payment to delivery.
Supplier's Trade Assurance Limit: US $31,000
Learn More