• Sourcing Solutions
  • Services & Membership
  • Help & Community

Quick Details

  • Material Type: Film
  • Material: PVA
  • Application: SurfaceTreatment for X-BOX Iphone Cases, automobile Inter
  • Type: Water Transfer
  • Place of Origin: Sichuan, China (Mainland)
  • Brand Name: LIQUID IMAGE
  • Model Number: LC066B
  • specification: 100cm width
  • Thickness: 0.035mm
  • Transparence: please see from picture show
  • Processing Type: Multiple Extrusion
  • Feature: Water Soluble
  • customer design: acceptable
  • free sample: provide 1 SQM free sample
  • shipping: UPS/DHL/EMS/FEDEX/TNT/China Post

Packaging & Delivery

Packaging Details: In Carton Package
Delivery Detail: 2-4 DAYS AFTER PAYMENT

Water transfer printing film LIQUID IMAGE LC066B 

 

  

 

 

Popular Patterns 

 

New Arrival

 

 

         Film Samples Display

 

 

Liquid Image Water Transfer Printing Film

(WT also known as Hydro Dipping )

 

Questions You May Concern Before A Order

 1. What is water transfer printing?

     Answer: Water Transfer Printing (also known as water immersion printing, hydrographic printing, hydro dipping, hydro imaging and fluid imaging) is a 3D decorating process.

    The Water Transfer Printing process is extensively used to decorate items that range from entire all-terrain vehicles and car dashboards to small items like bike helmets or other automotive trim. Films can be applied to all types of substrates including plastic, fiberglass, wood, ceramics, and metal. For the most part, if the item can be dipped in water, the hydro-graphic process can be used.

2. What film patterns we have?

    Answer: We have thousands of patterns(Pictures), including Carbon Fiber, Skull, Camouflage ,Wooden, Marble& Stone, , Animal Skin, Cartoon, Flower, Metal Brush etc., Many films are available only from us. We can also print your design if you need.

3.  What items can this technology apply to?

    Answer: This process can be used on almost all the 3D parts surface treatment, like automobiles Interiors, c-box, guns, Motors, furniture, shoes, fishing tools ,etc.

4. What width film we have?

   Answer: We have films in 50cm, 80cm, 90cm, 100cm width. You can recognize the exact width from the last letter of the pattern number: B-50CM ; C- 80CM ; D- 90/100CM; A-100CM. For example: LCF021A(The “A” means this film is 100cm width).

  PS: Once the film printed, the film width could not change.

5. How do you place an order?

    Answer: Please kindly send us an inquiry, or contact us on trademanager directly

 

 Here are details :

1)  Please contact us , we will send you our film catalog by email.

2)  When you get the catalog please select the patterns you want, list us the pattern number and quantity for each.

3)  We will quote you the total soon after your list, payment by T/T bank transfer, paypal, western union is ok.

4)  We will ship your order by FedEx, EMS,UPS, TNT express in 1-5 days after the payment. you may get your order in 7-15 days later.

Quick purchase channel for small orders: http://www.aliexpress.com/store/708263

6.  What kind of packaging we use?

    Answer: We will roll films by paper tube( more than 10 sq.ms), pack the roll with plastic inside and carton outside.

                  

7. Do we offer freight discount?

   Answer: We will quote you freight at the discount price we get from express company, and there are big UPS/TNT/FedEx freight discount for more than 20 KGS( About400 sq.ms film) order.

8. Do we offer techinical support?

    Answer: It’s our honor if we can help you to start WTP business, we are glad to offer you process support .If you have any questions, just let us know.

9. Do we offer film activator?

    Answer: Activator is the key to WTP process, please contact us , you will get more than you need.

10. Can we print film at your design?

    Answer: We provide customer printing service. If you have any design, just send us pI in format: .AI or .CDR ,and let us know the film width you want, We will email you the detail of this service.

11. What if the shipping cargo were damaged or in shortage?

    Answer: We will well pack the films in carton box and wrapped with tapes, and we choose the best express company ( UPS/FedEx/EMS ) to avoid shipping damage.

   If you got damaged packing, please kindly let us know at the earliest. Before you open the box please take photo of the package, weight the total weight, and send us pcs . We will composite you soon after the damage or shortage confirmed.

 

You may never change supplier after testing our films. 

 

We have all Machines and Products Used in Water transfer printing:

 

 

Transaction History of the Supplier

Below is the information about the supplier's transactions conducted via Alibaba.com. If you require further details regarding the transaction data, please contact the supplier directly.

Transaction Overview

Transactions

Transaction Details

This supplier has completedtransactions with buyers from .

Shipping Destination
Transaction Value
Transaction Date
Email to this supplier
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company
Transaction Level:
Supplier Assessments:
1 Transactions 50+
The supplier’s transactions conduted via Alibaba.com in the past 6 months.
The supplier supports Trade Assurance – A free service that protects your orders from payment to delivery.
Supplier's Trade Assurance Limit: US $31,000
Learn More